1- Proje başvuru formunu dolduran 11700 kardeşimiz bulunmaktadır. Bu kardeşlerimizin başvurular uzaktan eğitim platformumuz https://tudvam.gantep.edu.tr/login/index.php MOODLE sistemine otomatik olarak eklenmiş Kullanıcı adı: Mail adresi Şifre: 1234 olarak belirlenmiştir.

!!Önemli… 12 Aralık Salı günü saat 23.59 kadar sisteme girerek şifrenizi değiştirmeniz gerekmektedir. Sisteme girerek şifesini değiştirmeyenlein projeden kayıtları silinecektir.

2- Projemizde 3 tür etkinlik bulunmaktadır. i) dersler ii) Söyleşiler iii) Atölyeler

MOODLE sistemine sınav kapsamında sorumlu olduğunuz 3 ders eklenmiştir. Ders 1: Türk dünyası dijital vatandaşlığı Ders 2: Türk Dünyasında Güncel Gelişmeler Ders 3: Türk Dünyası Coğrafyası. 12 Aralık Salı günü saat 23.59 kadar sisteme girerek en az bir dersi izlemeniz gerekmektedir.

Dersleri istediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Ancak aynı gün tüm dersleri takip etmeniz kabul edilmeyecektir. Projeye dersler bağlamında devamınız bu sistem üzerinden takip edilecek ve koordinatörlerinize iletilecektir.

Daha önceki devam durumlarınız elimizde mevcuttur.

3- Proje kapsamında söyleşilere katılımınız puanlanmaktadır. Bugüne kadar katıldığınız söyleşilerde izlerken almış olduğunuz ekran alıntıları kabul edilmektedir. Tek yapmanız dönem sonunda ilgili koordinatörünüze iletmektir.

4- Proje 22 Ocak tarihinde sonlanmış olacaktır.

Her türlü sorun ve sorularınız için koordinatörler ve bizlere ulaşabilirsiniz.

EK Önemli… Başvuru sürecinde üniversite bilginize rastlanılmamıştır. Lütfen ACİL OLARAK moodle sistemine girerek üniversite bilgilerinizi tamamlayınız.